Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2008.03.14

érdekességek

Néhány érdekességet szeretnék megosztani olvasóimmal.Például a legmagasabb szinésznő Natasha Henstridge/185cm/,a legalacsonyabb Linda Hunt /147cm/.A legidősebb szinésznő az a Ruby Dee,aki most volt Oscarra jelölve az American Gangster cimü filmben./84 éves/

A legmagasabb férfiszinész:James Cromwell/199cm/,a legalacsonyabb pedig Danny deVito/152cm/.A legidősebb Eli Wallach /93 éves/.

Mel Gibson  Malibui házában egy hullát találtak.A szinész nagyon rosszul érezte magát e miatt.A rendőrség szerint nagy valószinüséggel öngyilkosság történt. Mel Gibson nem ismerte a halottat.

Még megy az amerikai mozikban Rambo negyedik része,de már tervezik az ötödik részt,a forgatás Bulgáriában lesz.Egyre több film elkészitése kerül a kelet-európai országba.Nagyon kedvezőek a feltételek ebben az országban.

Az új Bond lány Olga Kurylenko cicit villantott egyik új filmjében a The Serpent ciműben.

Robert Downey jr. saját állítása szerint  alig emlékszik a 90-es években forgatott filmjeire,mert állandóan be volt tépve.1996 és 2000 között többet volt börtönben mint szabadlábon a drogfüggősége miatt.Mára már rendbe tette életét.

Guillermo del Toro fogja rendezni a Hobbitot ,már aláirta a szerződést is.

A 2007-ben Magyarországon a Harmadik Shrek volt a legnagyobb siker 736 ezer nézővel.A leglátogatottabb magyar film az S.O.S. szerelem című film több mint 238 ezer nézővel.

Oroszországban tiltakoznak a nők,mert úgy mutatja be az Indiana Jones film a kommunista nőket,mint a nácikat.

Leégett a Universal Studio egy része sok híres film díszlete elégett a tűzben.Többek között megsemmisült a Pókember 2,a Transformers,A vissza a jővőbe és más filmek díszlete.Egy építőmunkás okozta a tüzet.

Tatum O'Neal színésznőt letartóztatták kábítószerbirtoklásért.Ő a legfiatalabb Oscar-dijas még 10 éves korában kapta a dijat.Azóta többször is összetúzésbe került a rendőrséggel.

 A most induló Dark Knight már sok érdekességgel tűnik ki a többi film közül.Például a minden idők legtöbb kópiájával indul július 18.-án /4366/.A másik furcsaság,hogy már most Oscar esélyes Heath Ledger a Joker alakításáért.